BungalowSpecials

Op BungalowSpecials.nl worden de beste aanbiedingen van meer dan 350 bungalowparken met hoge kortingen aangeboden.
Het aanbod is verdeeld over Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.
BungalowSpecials.nl biedt aanbiedingen van alle grote ketens aan, waaronder Landal GreenParks, Center Parcs, Hogenboom, Libéma, Molecaten en Oostappen Groep, maar ook de kleinere (individueel opererende) parken zijn ruim vertegenwoordigd in het aanbod.

Online boeken.

BungalowSpecials.nl heeft continu inzicht in de beschikbaarheid van aangesloten bungalowparken.
Hierdoor is het aanbod altijd up-to-date.
Via een online boekingsysteem is het mogelijk om direct en eenvoudig het gekozen bungalowpark te boeken.

Meld u aan voor het programma en profiteer van de aantrekkelijke vergoedingen en de hoge conversie op de website!
Winkelomschrijving

BungalowSpecials is een online vakantieaanbieder met een specialisme in het aanbieden van accommodaties op vakantieparken.
Ze is opgericht in 2005 als onderdeel van BookerZzz, een snel groeiend bedrijf dat via 18 websites en 6 labels meer dan 5.000 hotels en 800 bungalowparken aanbiedt.
Dit vanuit de behoefte van vakantiegangers om snel, eenvoudig en veilig te zoeken naar een goedkope vakantie met keuze uit de meeste bestemmingen.
Iets waar ook BungalowSpecials meer dan thuis in is.

Zij werken bij BungalowSpecials samen met ruim 800 bungalowparken verspreid over heel Europa. Denk aan parken in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Spanje.
Dit aantal groeit dagelijks. Samen met zusterorganisatie Hotel Booker B.V., bekend van de websites HotelSpecials, behoort BungalowSpecials tot de beste experts op het gebied van de leukste vakantiebestemmingen in meer dan 8 landen.

Doelgroep

BungalowSpecials.nl heeft een hele brede doelgroep waarbij de belangrijkste groepen de jonge gezinnen en de senioren zijn.

Comments are closed.

Vakantie aanbieders
  • Bungalows Frankrijk
  • Vakantie met de hond
  • Wintersport Bungalows